=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
20 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

Un șofer de camion a salvat o viață

Facebook Comments


Last Updated on 28 aprilie 2022 by Dragos Alin

Putem spune ca viața uneori e prea scurtă sau uneori e prea nedreaptă cu noi dar un lucru știm sigur:Pentru biciclistul din articolul următor Viața ia mai oferit o șansă

Mai devreme am fost cât pe ce să-l omor pe unul. Defapt a lipsit o fracțiune de secundă și-l aveam pe cunoștință pentru tot restul vieții. A trecut mai bine de-o oră de la incident și încă tremur pentru că era să-l omor. Tremur de nervi, de frică, de ce era să fac.Dar se pare că mie îmi pasă mai mult de viața lor, de fapt dacă lor nu le pasă, mie de ce mi-ar păsa? Lasă-l că ne ocolește sau lasă că frânează el. Pe toți v-aș pune în spatele volanului unui camion și să treceți prin ce trec eu și restul colegilor din cauza voastră.
Dacă până acum bicicliștii îmi erau antipatici, de azi vă urăsc. Îmi pare rău pentru afirmații dar nu vă mai suport.
Bicicleta aia nu-ți dă dreptul să mergi pe mijlocul drumului, bicicleta aia nu-ți dă dreptul să mergi în cârd ocupând toată banda, bicicleta aia nu-ți dă viață infinită.
Uită-te bine la clipul ăla, am frânat un camion ce cântărește 19 tone gol din toate încheieturile, de fapt am frânat atât de brusc încât cel din spatele meu s-a dus pe iarbă să mă evite. Cât despre marfă, nu vreau să mă uit.

Sursă articol


pluginul în pagina ta.

Mai devreme am fost cât pe ce să-l omor pe unul. Defapt a lipsit o fracțiune de secundă și-l aveam pe cunoștință pentru tot restul vieții. A trecut mai bine de-o oră de la incident și încă tremur pentru că era să-l omor. Tremur de nervi, de frică, de ce era să fac.Dar se pare că mie îmi pasă mai mult de viața lor, de fapt dacă lor nu le pasă, mie de ce mi-ar păsa? Lasă-l că ne ocolește sau lasă că frânează el. Pe toți v-aș pune în spatele volanului unui camion și să treceți prin ce trec eu și restul colegilor din cauza voastră. Dacă până acum bicicliștii îmi erau antipatici, de azi vă urăsc. Îmi pare rău pentru afirmații dar nu vă mai suport. Bicicleta aia nu-ți dă dreptul să mergi pe mijlocul drumului, bicicleta aia nu-ți dă dreptul să mergi în cârd ocupând toată banda, bicicleta aia nu-ți dă viață infinită. Uită-te bine la clipul ăla, am frânat un camion ce cântărește 19 tone gol din toate încheieturile, de fapt am frânat atât de brusc încât cel din spatele meu s-a dus pe iarbă să mă evite. Cât despre marfă, nu vreau să mă uit.

Publicată de Povești de prin parcări pe Miercuri, 27 aprilie 2022

Total vizualizari 16,421 total views, Vizualizări azi 10 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: