=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
23 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

Taximetrist din Alexandria lovit cu cazmaua

Facebook Comments


Last Updated on 26 martie 2021 by Dragos Alin

Taximetist din Alexandria,lovit cu cazmaua. Masina i-a fost vandalizata.

A fost desfasurare de forte in urma cu putine momente in Alexandria.

Un taximetrist din Alexandria a fost agresat, iar masina i-a fost vandalizata: geamul spart si aripa si portiera indoite. A apucat sa-si alerteze colegii, care au inconjurat presupusii agresori fix in fata blocului lor, cand incercau sa plece.

Totul a pornit dupa ce taximetristul a acceptat o cursa spre Viisoara, in masina i s-au urcat doi tineri din Alexandria, bauti, care s-au hotarat sa “ia inapoi ” fosta nevasta a unuia dintre ei, care ar fi plecat de acasa , luand si copilul, in Viisoara.

Acolo a pornit un adevarat scandal, pentru ca persoanele cu care femeia erau tot sub influenta alcoolului, si bataia generalizata a fost cu ce le a picat scadalagiilor in mana: lopeti, cazmale, si alte acareturi,iar taxiul fost vandalizat, apoi soferul a fost fortat sa porneasca in cursa cu cei trei ocupanti, barbatii si fosta nevasta a unuia, inapoi spre Alexandria. Unul dintre ocupanti ar fi fost taiat cu un cutit.

Taximetristul a apucat sa dea un sms unui coleg spunadu-i ca afost agresat, apoi, cand s-a apropiat de Alexandria, a pornit statia pe care a lasat-o deschisa, in care ceilalti taximetristi auzeau scandalul din masina, cand ocupantii ar fi incercat sa-l forteze sa intoarca masina.

Insa pe undele radio s-au auzit si detalii importante cu privire la destinatia taximetrului: ocupantii s-ar fi decis sa se intoarca acasa de unde sa ia “intariri”, iar taximetristul banuia ca este urmarit de doua masini

Colegii taximetristi, care au inteles ca taximetristul este in masina cu agresorii, s-au mobilizat si au reusit sa blocheze taxiul chiar in fata blocului unde cei care credeau ca sunt agresorii incercau sa se ascunda, iar un taximetrist a alertat fortele de ordine prin intermediul 112, care au ajuns la fata locului inainte ca situatia sa degenereze si mai mult, anunta ImpactNews24

Jandarmi si politisti au impanzit zona chiar inainte ca lucrurile sa ia o turnura si mai urata, mai ales ca presupusii agresori, aflati in inferioritate numerica, devenisera si mai recalcitranti, inclusiv fata de fortele de ordine, care i-au incatusat si dus la politie, unde cercetarile sunt in plina desfasurare in vederea lamuririi intregii situatii.

Sursă https://www.facebook.com/114580535256330/posts/3729889273725420/

Total vizualizari 472,050 total views, Vizualizări azi 6 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: