=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
23 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

Primele reacţii la Matrix 4. A fost dezvăluit și titlul noului film

Facebook Comments


Last Updated on 20 iunie 2021 by Dragos Alin

Data premierei este pe 22 decembrie

Acum 22 ani primul Matrix avea premiera: era un film care aducea cu brio – alături – SF-ul, filosofia, kung-fu-ul şi pe Keanu Reeves. Două sequel-uri discutabile poate că au scăzut valoarea seriei de filme, dar – cu toate astea – urmează să se lanseze cel al patrulea Matrix, iar primele reacţii nu întârzie.

Mai întâi, se pare că avem un titlu oficial. Matrix numărul 4 se crede că se va numi Matrix Resurrections, după un leak apărut pe Reddit. Se crede că a existat o proiecţie cu acces restrâns şi filmul ar fi fost proiectat cu acest nume. Şi pe Twitter, o sursă anunţă acelaşi titlu. Are logică, considerând că şi celelalte două sequel-uri începeau tot cu R (Reloaded şi Revolutions), dar şi considerând subînţelesul religios al seriei de filme, scrie shortlist.com.

Chiar dacă tratăm zvonul cu prudenţă, acesta a fost redistribuit de numeroşi jurnalişti de film, aşa că iată ce se spune despre noul film: este descris ca mai degrabă ceva de calibrul Atlasului Norilor şi nu Jupiter Ascending, cât privește calitatea. Poate să aibă legătură cu implicarea autorului Atlasului Norilor, David Mitchell, care a lucrat de asemenea cu fraţii Wachowski la Sens8.

Doar unul dintre cei doi Wachowski – Lana Wachowski – semnează regia, iar Keanu Reeves revine în rolul lui Neo. Din distribuţie mai fac parte Christina Ricci, Jessica Henwick, Priyanka Chopra Jonas şi Carrie-Ann Moss.

Acţiunea filmului e deocamdată necunoscută (şi considerând finalul celui de-al treilea, va fi interesant să vedem cum readuc la viaţă personajele principale) – însă dacă reacţia e corectă – avem de ce să ne aşteptăm la un film „straniu” şi „amuzant”, cum s-a scris pe unele rețele de socializare.

Data premierei este pe 22 decembrie – atât pe marele ecran cât şi pe HBO Max

Sursă Cinemagia.ro

.

Total vizualizari 50,465 total views, Vizualizări azi 18 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: