=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
23 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

Pățania unui călător STB

Facebook Comments


Last Updated on 28 aprilie 2022 by Dragos Alin

Patanie nasoala cu doua controloare STB.
Azi, 04 sept, la 11:50 fix am luat troleul 73 fix 1 statie de la Tineretului la Palatul Copiilor. Cum biletul anterior (de 90 min) imi expirase la 11:30 (cu vreo 20 min inainte), cum m-am urcat am dat sa mai platesc inca unul.

Cele doua doamne controlor care m-au urmarit (dupa cum au declarat) m-au oprit sa o fac…ca nu cumpar in autobuz ci de jos…cu minute inainte. Le-am rugat frumos sa se legitimeze si sa imi spuna unde scrie asta si ce legi aplica ele.

S-a lasat cu urlete, amenintari, injuraturi, imbranceli. EU am sunat politia locala sector 4. Am urcat dupa ele si am refuzat sa plec pentru ca nu cred ca e in regula sa se comporte in halul ala. Intre timp, am apasat “cumpara bilet” si da, am avut bilet pentru acea calatorie de 1 statie (atentie, iti trebuie vreo 20-30 de secunde sa o faci….dupa ce te urci si daca mergi doar o statie…e dificil).

Agentul Politiei locale a venit, m-a legitimat, le-a oferit buletinul meu celor doua doamne pentru ca eu MINT si ele s-au legitimat deja. Si nu mai conteaza ce bilete am platit eu.
Dat fiind ca Politia Locala “m-a ajutat si protejat” de 2 demente, ma gandesc sa le fac si eu celebre aici. Asa ca le multumesc doamnelor MANOLESCU PAUNA – legitimatie 9308 si POPARLAN LILIANA – legitimatie 90991.

Facut plangere la sectia 14 impotriva lor, acum scriu sesizarea la STB. Sper sa primeasca ce merita si sa nu mai urce curand in vreun mijloc de transport in comun. Daca STB va alege sa ma amendeze si sa imi trimita amenda prin posta o voi contesta in instanta iar pe muierile astea le dau in judecata. Da stiu, voi pierde timp si bani…dar nu e posibil sa te lasi asa agresat de oamenii astia. Nu au ce sa caute pe strada, in echipa de control STB asemenea specimene si “o sa mor cu ele de gat”.

Daca este de interes pentru cineva, o sa fac toaaata saga publica in continuare.

LE: pentru ca vad ca exista dubii asupra celor descrise de mine, atasez cele 3 bilete platite cu dovada din istoricul aplicatiei. Se vede si cat a trecut intre cele 2 calatorii. Din pacate nu va pot dovedi ca am urcat pentru o statie si am fost impiedicata sa cumpar al doilea bilet. In schimb m-am alesc cu tone de invective si urlete. Va fi treaba politiei si a justitiei sa repare asta.

Sursa :

https://www.facebook.com/groups/744915258922873/permalink/4227674800646884/

Total vizualizari 12,875 total views, Vizualizări azi 3 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: