=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
23 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

Observ tot Turnu Măgurele

Facebook Comments


Last Updated on 25 februarie 2021 by Dragos Alin

Bună seara, domnule Ghiciulescu!

Poate ne ajutați dumneavoastră, fiindcă, televiziunile de știri, unde am trimis informațiile, par să nu fie interesate de acest subiect!

La Spitalul Municipal Turnu Măgurele, județul Teleorman, unde este manager un medic ortoped, Dr. DELCEA FLORIN, numit de primarul orașului DANUT CUCLEA, în anul 2019, s-au făcut achiziții de aparatura de zeci de miliarde de lei prin Ministerul Dezvoltării. 90% din aparatura a fost cumpărată de la un singur furnizor. Următoarele achiziții pana în prezent au fost de la același furnizor.
Aparatele sunt luate pentru:
– ginecologie: ecograf achiziționat cu 65.000 euro, iar prețul real este în poza atașată
– radiologie ( 2 aparate digitale care fac același lucru, unul este în cutie din 2019 pana în prezent , celălalt este scos din cutie , dar nu este funcțional). Fiecare aparat costa peste 4 miliarde lei vechi. Bineînțeles că prețurile sunt umflate de cel puțin 5 ori.
– aparate de ortopedie care depășesc competența spitalului, deci nenecesare ( luate doar pentru ca sunt scumpe și se primesc comisioane). Nici acestea nu se folosesc, unele chiar sigilate de ANAF pentru ca depășesc competența spitalului.
– aparate pentru laboratorul de anatomie patologica: care stau în cutii din 2019 și sunt depozitate când intr-o parte, când în alta… tot în cutii.
– recent în decembrie 2020, a fost cumpărat un cărucior mortuar pentru transport decedați la pret de 400 de milioane lei vechi ( preț real 15 milioane lei vechi)
– tot în decembrie 2020 se face un program pentru modernizarea morgilor din toate spitalele naționale. Se achizioneaza camera frigorifică pentru decedați și elevator mortuar, se plătesc, până în prezent nu sunt aduse. In schimb exista un proces verbal de predare primire prin care reiese ca au fost aduse, dar se inventează lipsa locurilor de depozitare și rămân în custodie la furnizor. Prin surse am înțeles ca în spatele acestei firme care aduce aparatura , neoficial, ar fi asociați managerul și primarul. Jocul lor este următorul: spitalul plătește furnizorului, apoi apare un proces verbal de custodie, trec luni de zile, pana cumpără furnizorul si apoi tot în cutii rămân depozitate.
– tot aceeași firma a furnizat spitalului mașini de spălat rufe la preturi exagerate.

În schimb nu s-a investit nici un ban în infrastructura spitalului. Instalația electrica a luat foc de 2 ori și a fost mușamalizat, nu a știut nimeni.
Paturile sunt vechi și pacienții dorm pe scândură de lemn. Pana în prezent nu s-a schimbat nimic, chiar după ce a apărut la televizor. Aveti aici link-ul.

https://youtu.be/UF_t21gsSmM0

Comportamentul managerului fata de personalul spitalului este total neadecvat, jignitor, de superioritate. Dacă vorbește sau comentează cineva este amenințat de manager ca rămâne fără serviciu. Astfel tot personalul spitalului este terorizat și nu are curaj sa spună nimic din toate neregulile și abuzurile acestui manager.

Exista medici angajați fictiv, decât pe acte… de exemplu secția de Ginecologie unde sunt 3 medici ( Munteanu Vlad, Richiteanu Natalia , Ileana Vladuca) care lucrează în același timp pe la spitale în București, dar pe acte sunt prezenți zilnic în Spitalul Turnu Măgurele și vin pe rând, nu se întâlnesc niciodată. Din salariu, dau procente managerului.

Cardul de alimentare combustibil al Spitalului este folosit în scop personal pe mașinile managerului care sunt pe motorina, în timp ce spitalul are mașini pe benzina.

Măștile date sunt făcute de manager și primar, pe undeva, măști total neconforme, cu elastic de “chiloți”. O sa va atașez poze. În timp ce măștile bune sunt oferite cadou Poliției, Parchetului și cunoștințelor lui.

Directorul medical, dr. Vaduva Adina, este numit de manager ilegal, deoarece un director medical trebuie sa aibă vechime în specialitate de cel puțin 5 ani. Motiv pentru care este incalcata legea și primește salariu ilegal.
Va atașez poze cu facturile aparatelor de la anatomie patologica, pe care va rog sa nu le faceți publice, ( pentru a vedea data de achiziție și preturile acestora) si pozele cu ele încă în cutii…
Domnule ministru???
Domnule director???
Așteptăm un comentariu, un punct de vedere oficial!

Total vizualizari 19,786 total views, Vizualizări azi 18 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: