=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
2 octombrie 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

În numele comunități cer public demiterea ministrului muncii

Facebook Comments


Last Updated on 1 iulie 2021 by Dragos Alin

În numele comunităţii, Handicapat indignat, cer public, demiterea Ministrului Muncii, Raluca Turcan, pentru declaraţii discriminatorii la adresa românilor cu dizabilităţi! https://bit.ly/3y5ZTay

Comedia politică de un absurd grotesc, cu handicapaţi închipuiţi, prin dosare falsificate la comandă, plătind şpagă comisiei medicale, e pură discriminare!

Nu ne puteţi acuza pe toţi, cei 800 de mii de români cu dizabilităţi, că suntem hoţi, din cauză că 1 sau 2% dintre români, primesc pe nedrept, Indemnizaţia de Handicap, aşa cum lasă să se subînţeleagă, ratata asta de Raluca Turcan, Ministrul Muncii.

Din banalul motiv, că 2% ar veni cam 15 de mii de falşi români cu dizabilităţi! Reiterez, asta e pură discriminare pe criterii de dizabilitate!

E doar vina clasei politice şi autorităţilor naţionale că nu sunt în stare să elimine corupţia profesională din România; Nu e vina noastră, a românilor cu dizabilităţi reale, că unii dintre compatrioţii noştri sunt perverşi şi le place să joace roluri de handicapaţi închipuiţi în viaţa de toate zilele!

Ce s-ar intâmpla dacă un oficial de la Washington ar generaliza, afirmând că negrii sunt hoţi, că aşa a văzut el, când era copil, în filmele vechi americane? Păi ar fi împuşcat pe loc…, doar în România, Ministrul Muncii, nu este zburat afară din Guvern, după o asemenea declaraţie tâmpită, plină de venin şi prejudecăţi milenare, la adresa românilor cu dizabilităţi!

Raluca Turcan Florin Cîţu #Mafia #PNL #Politica #Romania

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1084796568715949&id=474393316422947

Total vizualizari 1,199 total views, Vizualizări azi 3 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: