=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
23 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

UPDATE Vandalii de mașini au fost prinși❗ Cum acționau cei patru indivizi❗

Cinsprezece mașini vandalizate❗ Autorii au acționat noaptea trecută❗

Facebook Comments


Last Updated on 26 martie 2021 by Dragos Alin

Alexandria, Teleorman:Vandalii de mașini au fost prinși❗Cum acționau cei patru indivizi❗

Alexandria, Teleorman:Vandalii de mașini au fost prinși❗Cum acționau cei patru indivizi❗Dimineața zilei de marți, 2 martie 2021, a fost ziua în care zeci de oameni din Alexandria și-au găsit mașinile vandalizate. Cauciucuri tăiate, oglinzi rupte, vopsea distrusă. Nimeni nu știa cine ar fi putut face așa ceva, de ce și, mai ales, cum a fost posibil să acționeze , fără să “bată la ochi”, mai ales că vorbim de o perioadă în care noaptea, între 23.00 și 05.00, este lockdown.În jurul prânzului, lucrurile s-au limpezit. Indivizii care au făcut ravagii în tot orașul, pe străzi principale, în special, au apărut în mai multe locuri pe camerele de supraveghere din diferite zone ale orașului. Se deplasau cu un BMW negru, mașină care a fost cumpărată de la firma Valahia și încă avea numărul de înmatriculare folosit de firmă, “VLH”.Astfel, după ce a fost descoperită mașina, autorii vandalismelor au fost ridicați. Erau patru indivizi din comuna Buzescu, Teleorman, cu vârste cuprinse între 19 și 25 ani. Vandalizarea autoturismelor nu a fost singura faptă comisă în acea noapte. După ce au terminat de distrus bunurile oamenilor, au rupt cu bătaia un navetist care aștepta la “ocazie”, pe strada București. L-au lovit cu “telescopica”, apoi l-au abandonat în stradă. Totul, fără un motiv anume. Au fost aduși la sediul Poliției Alexandria, ieri, în jurul orei 14.00. După 12 ore de audieri, au fost reținuți azi noapte, la ora 1.40.Indivizii nu au explicație pentru faptele lor. Inițial, au încercat să spună că mașina pe care o cumpăraseră de la Valahia și apare pe camerele de supraveghere nu mai era a lor, o vânduseră fără acte altcuiva, nu știau cui.Mai târziu, au dat-o” la întors” și au dat vina pe băutură care, spun ei, le-ar fi luat mințile. Într-un final, cei patru au ajuns în arestul IPJ Teleorman, dar zeci de oameni au rămas cu paguba, deocamdată, și cu o mare întrebare: cum a fost posibil ca acești indivizi să se plimbe prin tot orașul, intr-un interval orar în care circulația persoanelor este permisă doar pentru situații urgente, fără să fie observați de jandarmi și polițiști, fie ei locali sau naționali.Un lucru bun este de remarcat: faptul că au fost prinși foarte rapid și urmează să fie trași la răspundere, atât pentru distrugerile provocate, cât și pentru bătaia pe care i-au dat-o navetistului, fără nici un motiv.

Alexandria, Teleorman:Vandalii de mașini au fost prinși❗Cum acționau cei patru indivizi❗

Alexandria, Teleorman:
Cinsprezece mașini vandalizate❗
Autorii au acționat noaptea trecută❗

Nu mai puțin de 15 autoturisme au fost vandalizate în cursul nopții trecute, luni spre marți, pe mai multe străzi din Alexandria, județul Teleorman.
Autorii distrugerilor au acționat, culmea, mai mult în zone principale, mai puțin pe străzi laterale.
Proprietarii mașinilor și-au găsit mașinile avariate, unele dintre ele cu cauciucurile tăiate, altele cu vopseaua distrusă.
Se pare ca numărul autoturismelor vandalizate este mai mare de 15, însă această cifră este confirmată de IPJ Teleorman, în urma plângerilor înregistrate în cursul zilei de astăzi.
Polițiștii au deschis un dosar penal și au demarat cercetările încă de la primele ore ale dimineții. Au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere, iar în acest moment există deja un cerc de suspecți.

Total vizualizari 2,214 total views, Vizualizări azi 2 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: