=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
23 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Facebook Comments


Last Updated on 26 martie 2021 by Dragos Alin

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

RO EN POLIȚIA ROMÂNĂ112

Pentru situaţii de urgenţă, apelaţi 112

11 Ianuarie 2021Sursa: IGPR

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional, trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Video- https://www.youtube.com/watch?v=SZO5uIlcFow&feature=youtu.be

La data de 7 ianuarie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au depistat în flagrant delict doi bărbaţi, în timp ce ar fi ridicat un colet.

În urma controlului efectuat asupra coletului, au fost descoperite aproximativ 220 de grame de cannabis.

În continuarea cercetărilor, la data de 8 ianuarie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au efectuat 10 percheziții domiciliare, la imobilele persoanelor în cauză, situate în municipiul Brașov.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Brașov, ar fi comercializat droguri de mare risc, atât prin distribuirea personală către terțe persoane, cât și prin intermediul unor interpuși.

Substanțele psihoactive ar fi fost expediate din Spania, fiind folosite obiecte vestimentare și alimente, în vederea ascunderii substanțelor.

De asemenea, pentru facilitarea comercializării substanțelor psihoactive și pentru a-și proteja identitatea, bărbatul în cauză ar fi cooptat în activitatea infracțională alți trei bărbați, în vârstă de 23, 25 și 45 de ani. Cei trei ar fi ridicat coletele și ar fi fost implicați în distribuirea drogurilor de mare risc.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 14.940 de euro, 300 de lire sterline și 29.300 de lei, precum și 2,5 grame de cocaină și 100 de grame de cannabis.

În baza probatoriului administrat, la data de 8 ianuarie 2021, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

La data de 9 ianuarie 2021, instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile față de bărbații de 31 și de 45 ani și măsura controlului judiciar pentru 30 de zile, față de ceilalți doi bărbați.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.Detalii

Abonare la newsletter

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.Detalii

Aplicatie localizare apel 112
Anticoruptie MAI
Constatare amiabila de accidente
Schengen Romania
Semnalarea Riscurilor Teroriste
Antitrafic de persoane
Registru National
SIS II
Programul Romania-Elvetia
granturi norvegiene

POLIȚIA ROMÂNĂ

RSSHartă siteContact

Copyright 2014 ©Direcția Comunicații și Tehnologia Informației din cadrul Inspectoratului General al Poliției RomâneEmail: igpr@politiaromana.ro

Unităţi teritoriale de poliţie

Vedeți datele de contact ale unităţilor teritoriale de poliţie din România.Vezi lista completăsigla

Total vizualizari 466,929 total views, Vizualizări azi 3 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: