=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
29 iunie 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

Alexandria Sufocată de gunoaie și fum

Facebook Comments


Last Updated on 17 aprilie 2021 by Dragos Alin

☢️☢️Alexandria, sufocata de gunoaie si fum. Politia locala da amenzi pentru masti, dar selectiv, functie de “zodie”

Cum bine stim, in Alexandria exista mai multe gropi ilegale de gunoi, daca nu tolerate, macar trecute cu vederea de autoritati, judecand dupa cantitatile de gunoaie care se inmultesc de la luna la luna.

In aceasta dimineata, un incendiu de mase plastice de la una din aceste gropi a degajat o cantitate atat de mare de fum, incat se vedea de la 6 km de oras, dinspre Vitanesti.

Ciudat este ca nimeni nu a anuntat incendiul, desi fumul inecacios se ridica la zeci de metri inaltime, fiind vizibil de la distante considerabile.

Doar o tanara de la politia municipiului,aflata in patrulare, alertata de imaginea apocaliptica, a mers de urgenta la fata locului.

La o groapa ilegala de gunoi din oras ardeau cu flacara deschisa cateva cauciucuri. Aceasta a anuntat atat pompierii, cat si politia locala.

La fata locului, in circa 10 minute, s-au prezentat pompierii care au stins incendiul care , pe langa poluarea generata, risca sa se intinda si la celelalte deseuri.

Politia locala, insa, pauza.

Desi evenimentul intra in atributiile lor, la fel si deversarile de gunoaie, acestia s-au facut ca…ploua.🌨

Nici urma de ei la fata locului.

Ne gandim ca, desi sunt pe perioada starii de alerta trecuti in subordinea MAI, ei tot cu “primaria tin”, in sensul ca nu trebuie sa strice imaginea institutiei, raportand atatea gunoaie si incendii, intrucat ideea pe care incearca sa o inoculeze municipalitatea este ca in Alexandria nu exista gunoaie, motiv pentru care a si refuzat sa participe la actiuni de ecologizare in oras sub egida “Teleorman, judet curat”.

Mai mult, Primaria Alexandriei a diseminat la unison cu Adminsitratia Domeniului Public si cu Politia Locala ideea ca in Alexandria nu exista multe deseuri si ca nu s-au primit reclamatii in sensul de poluare. Au si postat o “pacaleala de 1 aprilie” in care spun ca ei nu au refuzat sa participe la ecologizare. Doar nu s-au prezentat.

Realitatea din teren este, insa, alta: poluarea este din ce in ce mai mare, iar orasul risca sa devina sufocat de gunoaie, mai ales din cauza ca institutia politiei locale este ocupata cu alte lucruri, nu cu chestiuni serioase.💨💨

Evident, daca ar confisca 2, 3 atelaje ori utilitare cu care se deverseaza deseuri, ar pierde capital politic “tatucu’ Dragusin”.

Asa, pierdem noi, cu totii, sanatate.

Sursă Facebook Alexandria, Teleorman,Romania

Total vizualizari 387,312 total views, Vizualizări azi 12 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: