=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
23 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

❗Jocurile foamei❗❗ Deputatul Costel Barbu despre presa locală: “Dacă le dau 1000 de lei îmi zic tată”

Facebook Comments


Last Updated on 5 mai 2021 by Dragos Alin

❗ ❗Jocurile foamei❗❗
Deputatul Costel Barbu despre presa locală:
“Dacă le dau 1000 de lei îmi zic tată”

⚠️ Costel Barbu sau Bitanu, cum îi spun toți conjudetenii, este personajul care a ajuns din greșeală în parlament, în urma “recoltării” de primari PSD, cu girul lui Orban, cel care l-a ținut în brațe până de curând.
🔴 Când spunem “până de curând”, ne referim la faptul că omul politic Ludovic știe când să își ia mâna de pe cei care îl aruncă în belele, cum este și cazul acestui triplu condamnat, care este, din nou, în drum spre altă faptă, fiind cercetat de DNA într-o nouă cauză ( subiect despre care vom relata zilele viitoare).
🔴 Nu veți citi așa ceva în presa locală, din simplul motiv că pseudojurnaliștilor din Teleorman le aruncă Bitanu câteva milioane de lei, bani negri, ca să facă sluj în fața lui, pentru că foamea, calicia și lipsa de coloană vertebrală sunt elemente des întâlnite în ceea ce se numește “presă” în anul 2021.
🔴 Partea interesantă este că după ce le aruncă și lor câte un os, același personaj care dispune de bani de la stat, nu ezită să îi umilească în fața prietenilor de combinații, numindu-i “fomiști” și ușor de cumpărat: ” dacă le dau câte zece milioane ( lei vechi) imi zic tată”, se laudă deputatul ” drum expres” în cercurile lui “inalte” de escroci bugetari.
❗În timp ce “presarii” se cred importanți, baștanul din porumb, răsplătit de Orban cu funcții înalte, se distrează pe seama lor și arată “pă net”, la București, cum ține el media sub control în Teleorman, chiar dacă, în general, pe la Parlament nu prea îl mai bagă nimeni în seamă.

Sursă http://www.cancanteleorman.com

Total vizualizari 279,450 total views, Vizualizări azi 6 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: