=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
23 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

ANM: De vineri noapte, România va fi cuprinsă de ger. Sunt așteptate temperaturi de -20 grade

Facebook Comments


Last Updated on 26 martie 2021 by Dragos Alin

24/24 Cea mai bună muzicăCORRSWHAT CAN I DO

24/24Cea mai bună muzicăEuropa FMEUROPA FMȘTIRIMETEOANM: De vineri noapte, România va fi cuprinsă de ger. Sunt așteptate temperaturi de -20 grade | AUDIO

ANM: De vineri noapte, România va fi cuprinsă de ger. Sunt așteptate temperaturi de -20 grade | AUDIO

 15/01/2021SHARE 

Vineri noapte, de la ora 02.00, scad brusc temperaturile în toată țara. Informarea meteorologică e valabilă până miercuri dimineața.

Va fi ger, iar temperaturile ajung chiar sub -20 de grade Celsius, după cum explică meteorologul Oana Catrina:

„Nopțile și diminețile vor deveni geroase, la început în nord-vest, în nord-est și în centru, apoi și în celelalte regiuni. Vom vorbi astfel de temperaturi minime ce vor coborî frecvent sub minus 10 grade, acestea urmând a se încadra, în general, între minus 18 și minus 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi în estul Transilvaniei, unde vor coborâ sub minus 20 de grade. Maximele vor fi preponderent negative și se vor încadra la scara întregii țări între minus 10 și 0 grade.”EMBED CODE

De altfel, toată emisfera nordică se confruntă cu un val de frig.

Creşterea consumului de energie în timpul iernii, cumulată cu o producţie scăzută de energie eoliană, precum și închiderea unor termocentrale au scos în evidenţă deficienţele cu care se confruntă sistemul energetic mondial, în contextul unor condiţii meteo care urmează să devină şi mai nefavorabile.

Un fenomen meteo relativ rar, denumit vortexul polar, ar putea determina temperaturi scăzute în America de Nord, Europa şi Asia începând de la finele lunii ianuarie.

Total vizualizari 471,038 total views, Vizualizări azi 11 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: