=>ParteneriiOficiali<=
Gabriela Nails Artist Alexandria

Exploziv News24
23 mai 2022

Info24News.Ro-Online Magazine

Online Magazine News

Lumea Europa Fm:Românii si vaccinarea anti COVID

Facebook Comments


Last Updated on 7 februarie 2021 by Dragos Alin

Din momentul în care a fost clar că planeta se confruntă cu o nouă pandemie, oameni de știință din toată lumea au dat startul unei curse globale contracronometru pentru crearea de vaccinuri.

Marile companii farmaceutice, precum Pfizer, Moderna sau AstraZeneca, și guvernele unor state au investit sute de milioane de euro în cercetări de laborator și studii clinice care să aibă ca rezultat seruri eficient în lupta împotriva coronavirusului SARS-CoV-2.

Rezultatele au început să apară în vara anului trecut.

În august 2020, Rusia anunța că începe vaccinarea populației cu vaccinul Sputnik V, dezvoltat de cercetătorii săi. Chinezii au trecut și ei la vaccinare cu un ser produs local. La începutul iernii, Uniunea Europeană dădea aviz pentru folosirea a două vaccinuri pentru imunizarea populației, anume Pfizer și Moderna.

Anunțul începerii unor campanii de vaccinare masive peste tot în lume a deschis însă o cutie a Pandorei și a alimentat teorii ale conspirației care vorbesc despre ce este mai rău. Astfel, s-au propagat idei despre reacții severe la vaccin, microciparea populației sau dictatură medicală

Total vizualizari 12,779 total views, Vizualizări azi 12 views today


Facebook Comments

x

%d blogeri au apreciat: